Neville predviđa Liverpool-Roma: Liverpool će dobiti prvi meč 2:1, ali...

Neočekivano razmišljanje Engleza

Neville predviđa Liverpool-Roma: Liverpool će dobiti prvi meč 2:1, ali...

Nekadašnji trener Valencije i defanzivac Manchester Uniteda Gary Neville iznio je svoje mišljenje o predstojeće dvije utakmice polufinala Lige prvaka između Liverpoola i Rome.

Prvi od dva polufinalna para Lige prvaka (Liverpool-Roma) odigrat će prvi susret večeras na Anfieldu. Ova utakimica privukla je brojnu pažnju svjetskih medija kojima je ova utakmica veoma zanimljiva prije svega jer niko nije očekivao da će ova dva kluba igrati polufinale.

Naravno, oni tu nisu slučajno, već potpuno zaslzuženo. Liverpool je na tom putu izbacio Manchester City, a Roma Barcelonu. Gary Neville smatra da će se Rimljani na kraju dokopati velikog finala.

"Rekao bih da će Liverpool dobiti prvu utakmicu 2:1, ali također bih rekao da će ispasti nakon dvije utakmice. Roma je sposobna da frustrira napad Jurgena Kloppa", izhjavio je Neville.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, drugi polufinalni par čine Bayern Minhen i Real Madrid, a oni će svoj prvi susret igrati sutra u Minhenu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi