Kakvu ekipu bi volio na raspolaganju imati Solskjaer? Današnju ili onu iz prošle sezone?
FOTO - EPA

Neville zna odgovor?

Kakvu ekipu bi volio na raspolaganju imati Solskjaer? Današnju ili onu iz prošle sezone?

A. Beganović

Manchester United je značajno pojačao svoje redove u nedavno okončanom prelaznom roku, ali rezultati Crvenim vragovima ne idu u prilog.

U osam odigranih susreta United je osvojio 14 bodova i nalazi se na šestom mjestu tabele, a ako se po jutru dan poznaje, titula na Old Trafordu će ostati samo pusti san.

U posljednja tri prvenstvenam meča Crveni vragovi su osvojili samo jedan bod, a već za vikend im slijedi duel sa Liverpoolom koji igra sve bolje.

Svjesni su u Unitedu da se stvari ne odvijaju po njihovom planu, a legenda kluba Gary Neville smatra da bi menadžer Ole Gunnar Solskjer mnogo više volio na raspolaganju imati prošlosezonsku ekipu nego ovu današnju.

"Činilo mi se da je izgradnja tima bila vidljiva prošle sezone. Mislim kada bih u privatnom razgovoru pitao Ole da li bi na raspolaganju želio imati prošlosezonsku ekipu, da bi odgovor bio potvrdan", rekao je Neville.

"Maguire će danas pogledati Varanea i pomisliti: 'da li sam i dalje glavni defanzivac ove ekipe'. Cavanija su molili da ostane, a sada je njegov status daleko od prvotimca. Sancho je došao za 75 miliona funti i još uvijek je nestabilan. Pogba nema pojma da li će ostati u ekipi, a Ronaldova aura je posvuda", dodao je legendarni fudbaler Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Neville smatra da pored svih problema United u nedjelju može pobijediti Liverpool.

"Ole se sa svim problemima mora pozabaviti ove sedmice. U nedjelju bi ova čudna grupa igrača mogla izaći na teren i pobijediti Liverpool, ali moraju imati pravi stav", zaključio je Neville.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ade1
Kao navijač Manchestera nek izgube ove dvije naredne i nadam se da Ole ide hvala mu do sad drag mi je ipak je to jedna od legendi kluba ali izgubio se kako je Rona, ekipa nezna loptu da iznese ne odgovara Pogbi da igra defanzivno da se spušta previše po loptu, Matic spor, Scott se gubi a Fred o njemu da ne pričam znaci Ole treba da ode fino i nek dovedu veznog igrača koji zna sa loptom i pokriva dobar dio terena inače sve ostalo nem smisla a mogao bi i Victor igrati veznog igrača kad nemaš boljeg a glavonji kapitenu oduzeti traku i ne ne smije imati više od dva dodira sa loptom
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi