Solskjaeru otkucao sat, defanzivca Manchester Uniteda ne prestaju ismijavati

Nakon poraza od Leicestera

Solskjaeru otkucao sat, defanzivca Manchester Uniteda ne prestaju ismijavati

E. Škorić

Manchester United jučer je uvjerljivo poražen na King Poweru od Leicestera, koji je slavio s 4:2.

Evidentno je da je United u rezultatskoj krizi i da stvari ne idu baš najbolje po ovaj tim. Unatoč velikim pojačanjima tokom ljeta (Sancho, Varane, Ronaldo op.a) Unitedova igra je očajna i samo je pitanje kada će Ole Gunnar Solskjaer dobiti otkaz.

Prema navodima većeg dijela engleskih medija, Norvežanin je na izlaznim vratima svaki naredni kiks će mu presuditi.

Solksjaer nije jedini koji trpi žestoke kritike od strane navijača Uniteda. Velike kritike su usmjerene i prema Harryju Maguireu, najskupljem defanzivcu u povijesti koji je odigrao katastrofalan meč, te je "pogurao" Leicester do pobjede.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Maguire misli da još uvijek igra za Leicester", komentari su na društvenim mrežama zbog očajnih reakcija ovog defanzivca.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Kao navijac Uniteda jedva cekam clanak da napisete da je Solsker dobio odkaz, ta vjest ima bas da me obraduje, a siguran sam i ostale navijace Uniteda da ce ta vjest obradovati.
10 1
Miskee
Ali realno gledajući, sad nema boljeg trenera od OGS osim Zidana a da je slobodan.Možda da dovedu Brendana Rodgersa i bili bi top.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi