Nevjerovatan poduhvat Benzeme za 11.11 sekundi

Uspješno odgovorio na izazov

Nevjerovatan poduhvat Benzeme za 11.11 sekundi

A. Čaušević

Karim Benzema briljira ove sezone i najbolji je igrač Kraljeva. Francuski napadač je odlaskom Cristiana Ronalda prodisao punim plućima i njegov kvalitet je počeo da dolazi do izražaja. 

Real Madrid prethodnog vikenda nije bio u akciji jer je prvi ovosezonski El Clasico protiv Barcelone odgođen zbog protesta u Kataloniji.

Benzema je slobodno vrijeme iskoristio da uspješno odgovori na "crossbar challenge". Cilj je za 11.11 sekundi najmanje pet puta pogoditi prečku.

Za zadato vrijeme iskusni golgeter je šutirao ukupno šest puta, a lopta je pogodila prečku pet puta što znači da je uspješno odgovorio na izazov.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Benzemin poduhvat kojim se rijetko ko može pohvaliti pogledajte u video prilogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi