3

Komentari (3)

andi
treba biti uz svoj klub slažem se,ali ako je nekada osvajao nešto,kako biti uz ČELIK koji hem nije osvajao ništa,hem je pokrao sve,hem uništi sve i na kraju izvara i narod i igraće i navijaće i grad onda kako da budeš uz takav ološ od ljudi koji ga vodio 25 god..ZAISTA NE MOŽEŠ BITI UZ TAKAV KLUB KOJI SU VODILI I VODE SELJAĆKI LOPOŠANERI ZVANI POLITIĆARI..a ćast velikim ekipama koje se dižu padaju ,osvajaju i borese,UZ TE EKIPE NAVIJAĆ MORA BITI..
pero98
Kakav novi kiks? Da im nije bilo West Hama, ne bi ni tu pobjedili. Arsenal je u krizi zadnjih 3 mjeseca. U formi su koja im garantira drugu ligu.
pero98
Gazija i gdje je tu problem? I u krizi se mora biti uz svoj klub a ne samo kad se osvajaju trofeji i igra Liga prvaka. I to treba cijeniti a ne samo kritizirati navijače što su uz svoj klub.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.