Nevjerovatna glupost: Aurier objavio fotografiju i pokazao da je prekršio pravila karantina

Očekuje ga žestoka kazna jer mu je ovo već treći put

Nevjerovatna glupost: Aurier objavio fotografiju i pokazao da je prekršio pravila karantina

E. Čaušević

Fudbaler Tottenhama, Serge Aurier, našao se na velikom udaru javnosti zbog toga što je ponovo prekršio pravila kućne izolacije.

Igrači Tottenhama danas su nakon dva mjeseca pauze konačno odradili trening u manjim grupama, a u centru pažnje bio je Aurier. Francuz će vjerovatno biti žestoko novčano kažnjen od kluba jer je po treći put prekršio pravila kućne izolacije.

Naime, Aurier je sinoć na Instagramu objavio fotografiju sa svojim frizerom Justinom Carrom i izazvao je lavinu komentara. Posjete frizerima su zabranjene u svakom smislu, ali Aurier se oglušio a to.

On je pozvao frizera u svoj dom kako bi imao novu frizuru za povratak na trening, ali će ga to skupo koštati. Fanovi ne mogu da vjeruju da je javno objavio fotografiju i sam pokazao da je prekršio pravila karantina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za Auriera je ovo već treći put da krši pravila i engleski mediji prenose da će sigurno biti kažnjen od strane Tottenhama.

Top Komentari

edo111
Kakva pravila kavi bakraci,covjek ima pravo u svojoj kuci da radi sta zeli,jel mi znamo sta zatanisti rade u svojim vilama?Ko su ta ****a, da mi uskracuje slobodu,pa cak i u svojoj kuci.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi