Rekordni četvrti uzastopni poraz Željezničar je doživio u Krupi

Nevjerovatna kriza trese Grbavicu: Najveći niz poraza Želje u Premijer ligi BiH!

13

Komentari (13)

teddy sheringham
Cirkus Grbavica
genter
Ugasili se ako Bog da!
AmerZE1990
Hahahahahah jebem te seljo
burek_sa_mesom
Nema mafijaške porodice Osim u savezu => nema pomoći sudaca => nema bodova => raspad sistema => katanac(?!)
Fcs
ODA OSTANI !!! HAHAHAHAHAHAH
Nermin Rizvo
HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAAHHAHAHAHAHSHHA
Doc
A tako lijepo se bilo baviti ljetos sa FK Sarajevom i Atalantom. I svršavat u sred utakmice dok tvoj klub gubi od Ciparskih velikana istovremeno. Al eto sad svako za sebe opet.
Honduras
Da Bog da ispali
mlacenica1
Potjerati misketa, manuel kafu, adisa obn i ostale poltrone govnjivom motkom... to snimati I staviti na YouTube da se upamti i nikad ne ponovi.
Mr.Balboa
Ma jok ba,vec treba to istjerati sve,bolje bi juniori igrali,a kad ih je Mulalic vodio I adzem nisu im valjali a gdje su izgubili 4 zaredom utakmice?Ja im sigurno na grbavicu doci vise necu sto se mene tice neka igraju pred praznim tribinama,jer nista bolje ne zasluzuju!!!
hr hb
Gdje je Lendric da najavi titulu
vanja8
Treba vratiti Kostića i Krčmarevića da vode Želju u tandemu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.