Nevjerovatna pobjeda SFK 2000!

Gošće doputovale sa devet nogometašica

Nevjerovatna pobjeda SFK 2000!

S. Mlaćo

Danas su u okviru 9. kola Premijer lige BiH za žene snage na Butmiru odmjerile nogometašice SFK 2000 i Gradine iz Srebrenika (18:0). 

Sarajke su naravno bile velike favoritkinje, a posao im je svakako olakšalo to što su gošće na utakmicu doputovale sa devet nogometašica.

Završilo je pomalo nevjerovatnih 18:0, a nakon prvog poluvremena domaće su vodile 8:0. U prvom poluvremenu mrežu Emine Zolotić zatresle su Aida Hadžić, Mia Kuljanin, Azra Hamzić, Alma Kamerić, Selma Kapetanović, Jasna Đoković, te dva puta Merjema Medić.

U nastavku bordo dame postižu još deset pogodaka. Tri pogotka je dodala Merjema Medić, dva Jasna Đoković i Aida Hadžić, te po jedan Selma Kapetanović, Azra Numanović, Šejla Selimović.

Premijer lige BiH za žene,9. kolo:

SFK 2000 Sarajevo - ŽOFK Gradina 18:0 (8:0)

Top Komentari

Novak Profilćić
dragi funkcioneri ns skratite ligu ili nešto drugo poduzmite, nije ovo prvi put da se dešava.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi