Nevjerovatna reakcija Wilfrieda Zahe nakon što su mu rekli ko je igrač utakmice

Nevjerovatna reakcija Wilfrieda Zahe nakon što su mu rekli ko je igrač utakmice

Edmir Škorić

Wilfried Zaha je sinoć postigao dva gola u pobjedi Crystal Palacea nad Leicesterom na King Poweru (4:1).

Zaha je odigrao sjajan meč, ali to nije bilo dovoljno da bude proglašen za igrača utakmice, pošto je John Hartson odlučio da ona ode u ruke defanzivca Jamesa Tomkinsa.

To je naravno šokiralo i Zahu, koji je zajedno s Michyjem Batshuayijem davao izjavu na kraju meča, a kada je saznao da će nagrada u ruke Tomkinsa, nekadašnji igrač Manchester Uniteda je reagovao na zanimljiv način i ubrzo postao hit na internetu.

"Oh, wow. Ok, šokiran sam", kazao je Zaha, koji je očigledno bio jako zbunjen zbog svega bez obzira što je možda pokušavao da izgledao kao da mu to ne smeta.

Zaha, vrlo vjerovatno najbolji igrač u Premier ligi izvan prvih šest klubova, sada ima sedam ligaških golova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi