Wilfried Zaha uskoro u Bundesligi?

Milioneri navodno već počeli pregovore

Wilfried Zaha uskoro u Bundesligi?

Wilfried Zaha možda nije u najboljoj formi u posljednje vrijeme, ali krilnog napadača Crystal Palacea mnogi i dalje smatraju najboljim igračem u Premiershipu van "velike šestorke".

Nije Zaha cijenjen samo na Otoku, a navodno se 26-godišnji ofanzivac našao na meti Milionera.

Naime, Bild piše da Borussia Dortmund želi dovesti Wilfrieda Zahu kao zamjenu za Christiana Pulišića, igrača koji će po isteku sezone pojačati Chelsea.

Borussia je zaradila pozamašnu svotu novca (64 miliona eura) od prodaje mladog Pulišića, pa ne bi čudilo da uskoro uputi zvaničnu ponudu Crystal Palaceu za Wilfrieda Zahu.

Bild je čak naveo da je Borussia već u pregovrima sa Zahom, ali i Gladbachovim Thorganom Hazardom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Zahin ugovor sa Palaceom važi do 2023. godine, a njegova vrijednost se trenutno procjenjuje na 30-35 miliona eura. Iako je Zaha svoj posljednji premierligaški gol postigao još u septembru, jasno je da Milioneri neće proći jeftinu ukoliko ga žele vidjeti u svojim redovima.

Wilfried Zaha je svoju profesionalnu karijeru počeo upravo u Palaceu, a od 2013. do 2015. je bio član Manchester Uniteda koji ga je slao na posudbe nazad u Palace i u Cardiff.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gala
Top igrac za sistem BvB a itekako bi se pokazalo kao pojacanje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi