Nevjerovatna statistika: Niko kao Icardi ove sezone
Argentinski napadač je u dosadašnjem dijelu sezone daleko iza sebe ostavio konkurenciju

Donio mnogo bodova Interu

Nevjerovatna statistika: Niko kao Icardi ove sezone

E. Čaušević, foto: EPA

Argentinski napadač Mauro Icardi igra u fantastičnoj formi u dresu Intera i sve više se špekuliše da će narednog ljeta potpisati za Real Madrid.

Icardi je u dosadašnjem dijelu sezone u Seriji A odigrao 15 utakmica i postigao je čak 16 golova. Statistika ovog argentinskog napadača je nevjerovatna i trenutno je on fudbaler koji je donio najviše bodova svojoj ekipi.

Naime, u dosadašnjem dijelu sezone Icardi je svojim golovima i asistencijama donio čak 19 bodova Interu koji je iznenađujuće lider Serije A. Inter je osvojio 39 bodova, ali bi taj saldo bio znatno manji da u ekipi nemaju Icardija.

Inter večeras igra veliki derbi protiv Juventusa i navijači kluba iz Milana se nadaju da će Argentinac nastaviti svoj golgeterski niz uz Torinu. Utakmica između Juventusa i Intera igra se večeras od 20:45 sati.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi