Sve je spremno za novi veliki transfer: Icardi na ljekarskim pregledima 26. decembra
Argentinac ove sezone igra zaista čudesno. Djeluje potpuno nezaustavljivo i u januaru bi mogao napraviti transfer karijere. (Foto: EPA)

Napušta Inter i odlazi u Real Madrid?

Sve je spremno za novi veliki transfer: Icardi na ljekarskim pregledima 26. decembra

M. Šljivak

Mauro Icardi bi u januaru mogao napraviti veliki transfer.

Prva zvijezda Intera nalazi se na meti madridskog Reala koji želi osvježiti napad jednim jakim imenom, a rukovodstvo Kraljeva se odlučilo na dovođenje 24-godišnjeg Argentinca.

Španski mediji tvrde kako će se Icardi pojaviti na ljekarskim pregledima u Madridu 26. decembra i da će početkom januara službeno potpisati višegodišnji ugovor sa aktuelnim prvakom Evrope i Španije.

Vrijednost transfera biće oko 80 miliona eura. Icardi će dobiti platu od devet miliona eura, a Kraljevi su mu spremni ponuditi i 30 posto prava od fotografija, što je svakako koji milion više po sezoni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pregovori sa Icardijem, ali i njegovom suprugom Wandom su u završnoj fazi, a navodno je upravo ona ta koja je donijela odluku o odlasku iz Intera.

Ove sezone fantastični Argentinac djeluje nezaustavljivo. U Seriji A je zaista čudesan i postigao je 16 golova u 15 odigranih utakmica.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi