Nevjerovatne scene u Izraelu: Dok je ganjao navijača na terenu, policajac povrijedio poljskog igrača
(Foto: EPA)

Apsolutni haos u finišu utakmice

Nevjerovatne scene u Izraelu: Dok je ganjao navijača na terenu, policajac povrijedio poljskog igrača

M. Šljivak

Nevjerovatne scene viđene su u finišu kvalifikacione utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo između Izraela i Poljske.

U nadoknadi vremena jedan od navijača je utrčao na teren i nastao je apsolutni haos, kojeg je međutim napravio policajac.

Jureći za navijačem nesretni policajac je žestoko udario u poljskog fudbalera Tomasza Kedzioru i bilo je jasno da nijedan od njih nije dobro prošao.

Udarac je bio zaista žestok, policajac nije mogao da nastavi potjeru, Kedziora se ubrzo srušio na teren i tražio je pomoć.

Navijač je umalo uzrokovao i još jedan sudad između policajca i poljskih fudbalera. Na kraju je Robert Lewandowski dobro prošao u klizanju drugog predstavnika zakona i prošao je bez povrede.

Uljez na terenu je na kraju ipak uhvaćen nakon što je krenuo prema golu. Policija i osiguranje sa stadiona uspjeli su ga uhvatiti i iznijeti sa terena.

Ovaj meč je završen pobjedom Poljske od 2:1.

Top Komentari

Chupy
Pa ja, naucili su izraelci udarati po nevinim. Tako rade od 1960 godine pa nadalje.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi