Nevjerovatni Haaland uništava našeg protivnika u baražu

Dva gola i asistencija

Nevjerovatni Haaland uništava našeg protivnika u baražu

E. Škorić

Erling Haaland postigao je novi pogodak za Norvešku u Belfastu.

Norvežani su na gostovanju kod Sjeverne Irske uspjeli za samo 19 minuta postići tri gola, a nakon nepunih sat vremena - pet komada. Toliko o "čvrstoj otočkoj reprezentaciji koja prima malo golova" kao što je Sjeverna Irska.

Haaland je bio izuzetno raspoložen u Belfastu, pa je zabio dva gola uz jednu asistenciju, a među strijelce su se upisali još Elyonoussi i Sorloth, koji je postigao dva gola.

Jedini gol za nemoćnog domaćina postigao je McNair. Ovakvo izdanje Sjevernih Iraca može da nas raduje pred utakmicu baraža u oktobru, kada će ova selekcija gostovati u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi