U Belfastu se ovakva stvar nikada nije dogodila, golčina Haalanda

Sjeverna Irska - Norveška 1:2

U Belfastu se ovakva stvar nikada nije dogodila, golčina Haalanda

Edmir Škorić

Kažu da Sjeverna Irska igra čvrsto, tvrdo, na malo golova, no večerašnji meč Lige nacija u Belfastu donio je tri gola za samo sedam minuta, odnosno četiri za 20.

Sjeverna Irska je primila gol već u drugoj minuti, pošto je Elyounoussi pogodio za Norvežane, ali već u šestoj je bilo 1:1, a gol je postigao McNair.

Samo minutu nakon toga pao je i treći gol na meču i drugi za goste. Erling Haaland je raspalio projektil i zabio golčinu...

Gol Haalanda možete pogledati OVDJE.

Tu nije bio kraj nevjerovatnoj golijadi. Sorloth u 19. minuti donosi Norveškoj 3:1, no kako je krenulo - večeras je u Belfastu sve moguće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi