Nevjerovatno: Loš engleski ga košta posla iz snova

Sampaoli tvrdi da je bio prva opcija

Nevjerovatno: Loš engleski ga košta posla iz snova

Ekipa Chelsea proteklih mjeseci traži trenera koji bi ekipu preuzeo sljedeće sezone.

Kako sada stvari stoje to bi trebao biti selektor reprezentacije Italije Antonio Conte, iako se situacija mogla drugačije odvijati, samo da je Jorge Sampaoli poznavao engleski.

Nekadašnji selektor reprezentacije Chilea tvrdi da je on bio prva opcija Chelsea i da su predstavnici ovog kluba razgovarali s njim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imao sam sastanak sa predstavnicima Chelsea i on mi je rekao da sam prva opcija. Trebao sam postati njihov trener. Ipak, tada se pojavio Conte i bilo je između mene i njega. Oni su odabrali njega jer ja nisam znao engleski, a takav klub vam ne pruža mnogo vremena da ga naučite", rekao je Sampaoli.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi