Nevjerovatno: Nova teška povreda Jacka Wilsherea!
Foto: EPA

Veznjak slomio nogu

Nevjerovatno: Nova teška povreda Jacka Wilsherea!

M. Šljivak

Jack Wilshere fudbaler je koji već godinama ima velikih problema s povredama.

Veznjak Arsenala, koji je trenutno na posudbi u Bournemouthu, doživio je tokom vikenda još jednu tešku povredu, koja će ga na duži period odvojiti od terena.

On je u meču protiv Tottenhama slomio nogu. Pukla mu je fibula i on će narednih nekoliko mjeseci provesti van terena.

Nesretni Wilshere je prethodnih sezona imao ogromnih problema s povredama. Igrajući za Topnike u protekle dvije godine propustio je čak 73 utakmica, a ove sezone se konačno činilo kako su sve povrede iza njega.

Ova povreda bi mogla značiti i kraj njegove epizode u Arsenalu. Iako ga ugovor s klubom veže do ljeta 2018. godine, sve su šanse da će ugovor s njim biti raskinut već ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wilshere je ove sezone za ekipu Bournemoutha odigrao ukupno 29 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi