Xavi otkrio Cityjevo pojačanje?

Pep želi Jacka Wilsherea

Xavi otkrio Cityjevo pojačanje?

M. Šljivak

Legenda Barcelone Xavi Hernandez možda je otkrio prvo pojačanje Manchester Cityja za narednu sezonu.

Xavi je otkrio kako je Pep Guardiola veliki ljubitelj Jacka Wilsherea, te je možda otkrio novi tim za igrača Arsenala koji igra na posudbi u Bournemouthu.

"Znam da Pep izuzetno poštuje Wilsherea. Kada smo igrali protiv Arsenala 2011. godine, on nas je impresionirao. Znam da ga Pep želi u svom timu, često smo razgovarali o njemu, a jedini problem su mu povrede. Da nije bilo tih povreda, Wilshere bi bio jedan od najboljih na svijetu. Uvjeren sam da će ga Pep pokušati dovesti na ljeto", rekao je Xavi.

Wilshere je kompletnu karijeru proveo u Arsenalu. Ipak, česte povrede mu nisu dozvolile da pokaže sve što zna, a kako bi se vratio u formu 25-godišnji veznjak se odlučio da ovu sezonu provede na posudbi u Bournemouthu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone je odigrao je ukupno 21 meč za ovaj klub, a od naredne sezone bismo ga mogli gledati u dresu Građana.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi