Terry poklonio Wilsheru dres sa posebnom porukom
Foto: EPA

Kapiten Chelseaja pokazao klasu

Terry poklonio Wilsheru dres sa posebnom porukom

Nakon pobjede Chelseaja nad Bournemouthom rezultatom 3:1, John Terry je očigledno bio dobro raspoložen te je odlučio svoj dres pokloniti Jacku Wilshereu.

Terry je ponovo bio na klupi za rezervne igrače, a do kraja utakice nije dobio priliku za igru.

Sa druge strane, Wilshere je odigrao čitavu utakmicu za ekipu Bournemoutha.

Nakon utakmice kapiten Chelseaja je odlučio upravo Wilsheru pokloniti svoj dres, a poruka koju je uz svoj autogram na njemu ispisao je zaista posebna.

"Jacku Wilshereu velikom igraču i velikom čovjeku. Volio bih da sam imao šansu igrati sa tobom iz sedmice u sedmicu. Sretno", napisao je, uz svoj autogram, iskusni Englez na poleđini dresa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wilshere je ovo objavio na društvenim mrežama uz poruku, "hvala John Terry", a ovakav gest legende engleskog fudbala sigurno puno znači igraču Arsenala na posudbi u  Bournemouthu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi