Nevjerovatno: Rumuni opljačkani u Kazahstanu

Provalili im u hotelske sobe

Nevjerovatno: Rumuni opljačkani u Kazahstanu

E. Čaušević

Reprezentacija Rumunije večeras je remizirala na gostovanju protiv Kazahstana (0:0) u meču kvalifikacija za SP.

Rumunski mediji su nakon završetka utakmice objavili da je njihova selekcija večeras opljačkana u Astani. Naime, fudbaleri Rumunije su pred početak utakmice prijavili da im je provaljeno u hotelske sobe, te da im nedostaje novac i ostali predmeti.

Iz Fudbalskog saveza Rumunije su potvrdili ovu vijest, te su dodali da se još ne zna kako je došlo do ove pljačke. Igrači Rumunije izjavili su da se ne nadaju da će dobiti svoje stvari nazad.

Krađu je prijavilo 12 reprezentativaca Rumunije, te nekoliko članova stručnog štaba. Iz hotela nisu željeli davati izjave povodom ovog događaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi