Nevolje za Baždarevića: Nova povreda u reprezentaciji BiH

Vršajević se povrijedio

Nevolje za Baždarevića: Nova povreda u reprezentaciji BiH

M. Šljivak

Reprezentacija BiH je pred susret sa Belgijom ostala bez još jednog fudbalera.

Dva dana prije utakmice povredu je doživio desni bek turskog Osmanlispora Avdija Vršajević i on neće biti na raspolaganju selektoru Mehmedu Baždareviću za meč protiv Belgije.

Vršajević je došao s lakšom povredom zgloba, a nakon dodatnih opterećenja javio se sindrom bolnih prepona i aduktora i do daljnjeg je prinuđen da odmara.

Ovo je samo još jedna u nizu povreda koje su zadesile bh. tim. Ranije su selektoru otkazali Miralem Pjanić, Jozo Šimunović i Sanjin Prcić, a povredom Vršajevića selektor Baždarević će sada morati da traži novo rješenje za desni bok protiv Belgije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Meč s Belgijancima igra se u subotu od 18 sati na stadionu Grbavica.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi