Nevolje za bivšeg ljubimca Manijaka u Cibaliji

Brazilac suspendovan

Nevolje za bivšeg ljubimca Manijaka u Cibaliji

Zbog neprimjerenog ponašanja čelnici Cibalije su suspendovali Tiaga Fariju, prenose hrvatski mediji. 

Brazilski fudbaler je ovog ljeta prešao u Cibaliju nakon što je raskinuo ugovor sa Željezničarom, međutim za mjesto u prvoj postavi se nije uspio izboriti i u dosadašnjih 11 kola je odigrao pet utakmica u kojima je ulazio s klupe. 

Da Tiago nije zadovoljan svojim statusom potvrđuju i informacije iz hrvatskih medija. Neprimjereno ponašanje i nepoštivanje ugovornih obveza je koštalo Tiaga udaljavanja iz prve momčadi, a da nešto nije u redu dalo se iščitati i iz izjave koju je dao trener Stanko Mršić.

"Tiago ne ide s nama jer je nenaspavan i nespreman. Kaže cijelu noć nije mogao spavati i hladno mu je u kupatilu", riječi su kojima je Mršić objasnio Tiagov izostanak s popisa igrača za predstojeću utakmicu protiv Intera. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Tiago je u Željezničaru postao omiljen među navijačima nakon što je u derbiju postigao gol protiv rivala Sarajeva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi