15

Komentari (15)

user1678285104
Svejsni su kolko su slabi pa proslavljaju nerijesen rezultat kao pobjedu
NoSikiriky
Mater vam pitarsku natakarim, ne možete Želju pobijedit, pa se izvlačite na to...Bruka grada Sarajeva, sa onim parama možete u najmanju ruku Europa Ligu igrat, a pitaj Boga hoćete li i u kvalifikacije...Gluplji ste vi, vodiš 2-0 na kraju popušiš 2 gola, ali eto, nego imam jedan savjet za vas, sad opet istrošite nekih 2 miliona na igrače pa ko zna, možda sljedeće godine budete 3., ha ja.
NoSikiriky
Čuj 2 miliona, pa jednog platite 700 hiljada HAHAHAHAHAHA
hzsg
Mislim da bi bolje bilo da ŽELJANA RJEŠAVA NEKE DRUGE STVARI, PRIJE SVEGA PITANJE INVESTITORA, PITANJE GENERALNOG SPONZORA, RJEŠAVANJE SVIH FINANSIJSKIH PROBLEMA I DR. VIDIMO DA SE POKUŠAVAJU TA PITANJA RJEŠAVATI ALI NE IDE NIKAKO, ZNACI MJENJAJ LJUDE, JER SU NESPOSOBNI DA TO RJEŠAVAJU. Golmana i igraca ce uvjek biti u sopstvenm školama.
Lafac
Šta tebe boli racku šta je za nas bolje, ufati se ti stadiona Koševo i riješavajte pitanje novinara i uslova za iste, znate prozivati druge a sada kada je opština Centar prestala da ulaže u stadion jer ste vi potpisali radove koji su radjeni od strane NSBIH morate i ostale radove raditi o svom trošku....
Hadzija123
A sta tebe boli neka stvar sta ce zeljk rjesavati bolan idi rjesavaj u svojij avliji ako si sposoban al razumijem ja vas pitare nije bolest sve sto boli
Hadzija123
Muftic buducnos naseg kluba mlad perspejtivan golnam od kada znam za sebe za reprenzetaciju su branili Zeljini golmani taci bitii i sa Mufticem,Zeljo oduvijek ima dobre golmane tako da prvo nije profeionalno ti novinarcicu 2 kola prije kraja da izbacijec ovakav naslov da Muftica remetis a mislim da zeljo svakako nije zaintereseovan za Fejzica .
malibega
De nam imena tih golmana.. jedini kog znam je gušo.. i to ukupno imao 8 nastupa.. što prijateljskih što zvaničnih....
Hadzija123
O cemu ti pricas druze jesinoi terapiju pogrijesio Kenan Hasagic cije je dijete,Adnan Guso,Ibrahim Sehic uz Begovica golmani koji su branili zadnjih 20 godina za reprenzetaciju ja ne hnam o cemu pricas
starmac
Kakva smješna izjava novinara.Čuj mogao je Željo davno rješit pitanje da igra KONF.Ligu.E samo me zanima KAKO?Pa da su babi damu nebi bika baba nego deda.Pa sve zadnje bodove naguzove.Da imate kvalitet pa nebi mi bilo žao a kamoli grcate od dugova a igrači igraju za 2000Km.
nakopitam
HAHAHAHAAHAHAHA JEBBO VAM IVAN NAJMILIJE
Drakula
Popisam se na grob ivice nosima
lakilone
Benjox_1921
papagaj
Lijepo je bilo doživiti da ti protuvnicki golman skine 4 zicera, a ti ga ispratis aplauzom, bravo Željo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti