New York City se raspituje o Khediri

Hoće li Nijemac napustiti Seriju A?

New York City se raspituje o Khediri

Vezni fudbaler Juventusa Sami Khedira posljednjih sedmica dovodi se u vezu sa odlaskom iz ovog kluba, ali i iz italijanske Serije A.

Italijanski mediji danas donose priču da se za Khediru interesuje ekipa New York Cityja koja se već raspituje za koliko novca bi ga mogli angažovati. Podsjetimo, oni imaju veoma dobar odnos sa Juventusom, a dokaz za to je i transfer Andrea Pirla u New York prije nekoliko sezona.

Khedira ima tek 29 godina i ugovor sa Juventusom do ljeta 2019. godine, ali ukoliko dođe prava ponuda iz MLS-a smatra se da bi je on mogao prihvatiti.

Podsjetimo da je Khedira u redove Juventusa stigao iz Real Madrida 2015. godine, a tokom karijere još je igrao i za Stuttgart.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone je upisao 15 mečeva u Seriji A te pet u Ligi šampiona. Postigao je tri pogotka, te je dva puta bio asistent.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti