Bruka Alexandera-Arnolda, a onda šok i nevjerica zbog užasnog poteza Van Dijka

Primili gol, pa ostali s igračem manje

Bruka Alexandera-Arnolda, a onda šok i nevjerica zbog užasnog poteza Van Dijka

Endin Čaušević

Newcastle i Liverpool igraju trenutno derbi trećeg kola engleskog Premiershipa, a stvari na St. James Parku trenutno ne idu po planu gostima s Anfielda.

Liverpool nije dobro počeo današnju utakmicu na St. James Parku, a da je ekipa Jurgena Kloppa totalno van forme pokazalo se nakon svega pola sata.

Newcastle je uspio da povede sa 1:0 kada je nevjerovatnu grešku napravio Trent Alexander-Arnold, a to je iskoristio Gordon i pogodio mrežu Alissona.

Pogodak Newcastlea za 1:0 pogledajte OVDJE.

No, to nije bio kraj noćne more Liverpoola na današnjoj utakmici jer samo tri minute kasnije gosti su ostali s igračem manje.

Nevjerovatnu glupost napravio je kapiten gostujućeg tima Virgil van Dijk koji je totalno bespotrebno faulirao Isaka, a očito ni shvatio nije da je bio posljednji igrač u odbrani Liverpoola u tom trenutku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Glavni sudija nije dugo razmišljao i pokazao je Van Dijku direktan crveni karton na šok i nevjericu ovog igrača, ali i Kloppa koji nije mogao da vjeruje šta se dešava.

Veliku glupost Van Dijka možete pogledati na OVOM LINKU.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Za crveni nije ali faul jeste. I nije napravio glupost. Isao na loptu i pokupio prije nje igraca. Svakome se desi.
1 0
Grepka
Zanimljivo, dvaput crveni za liverpul i dvaput crveni za Penalted u dvije utakmice !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi