City 'lomi' Newcastle, a zvijezda domaćeg tima na tribini dobija poruku koja mu pali sve alarme
Zbog povrede meč pratio sa tribina St. James Parka

Sreća pa je porodica bila sa njim

City 'lomi' Newcastle, a zvijezda domaćeg tima na tribini dobija poruku koja mu pali sve alarme

Samir Mlaćo

Manchester City je jučer u sjajnom meču savladao Newcastle 3:2, a ovaj meč u posebnom sjećanju ostat će Brazilcu iz redova domaćeg tima Joelintonu.

On je zbog povrede pratio meč sa tribina, a onda mu je stigla iznenađujuća obavijest. U momentima dok je pratio utakmica sa tribina, Brazilac je dobio obavještenje  na mobitel da je u toku provala u njegovu kuću, te su se upalili alarmi.

Brzo je reagovao, pozvao policiju, a isti su brzo stigli na lice mjesta. Ipak, bilo je kasno, jer su provalnici već odradili svoj dio posla.

Policija je stigla helikopterom, ali lopovi su bili brži, no nema informacija šta su tačno otuđili odnosno kolika je šteta.

Sreća u nesreći je svakako što je sa Brazilcem bila cijela porodica i niko nije povrijeđen, a poznato je da provalnici vrlo često koriste sva moguća sredstva da dođu do plijena, pa i terorišu one koje zateknu u kući.

Oglasi

Zbog toga je Brazilcu bilo mnogo lakše, a sada je na policiji da pronađe provalnike. S obzirom na primanja sigurno Brazilac neće osjetiti štetu, no i pored toga je bio veoma oprezan.

Engleski mediji prenose da se sve dešavalo dok je City u završnici pravio veliki preokret i stigao do tri velika boda. Brazilac je malo gledao u mobitel, a malo u teren, te je sigurno bio razočaran nakon svega.

Nije to bio dan koji će pamtiti po lijepom, no svakako da mu je bila na prvom mjestu sigurnost porodice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Joelitnon je trenutno povrijeđen, a stigao je kao veliko pojačanje iz Hoffenheima. Nastupao je i za Rapid Vienn, a ponikao je u brazilskom Recifeu.

Kako je već poznato, Newcastle je dva puta vodio, ali rezervista Oscar Boobb je na kraju postigao sjajan pogodak i u sudijskoj nadoknadi Građanima donio važna tri boda u borbi za prvaka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti