Newcastle u januaru želi dovesti čak četvoricu igrača Manchester Uniteda

Nisu zadovoljni na Teatru snova

Newcastle u januaru želi dovesti čak četvoricu igrača Manchester Uniteda

E. Čaušević

Newcastle je prije nekoliko dana objavio da je Mike Ashley odlučio prodati klub.

Ashley je za 300 miliona funti prodao klub sa St. James Parka, a novi vlasnik Newcastlea je saudijski princ Mohammed bin Salman koji je odmah najavio velike promjene u klubu.

Dolaskom saudijskog princa Newcastle je postao jedan od najbogatijih klubova na svijetu i sigurno je da će u narednim godinama igrati bitnu ulogu u Engleskoj, ali i Evropi.

Engleski mediji već su počeli sa špekulacijama oko toga kakve promjene očekuju Newcastle, a navijači ponajviše priželjkuju zvučna pojačanja u ekipi, ali i na trenerskoj klupi.

S Newcastleom se već povezuje nekoliko zanimljivih imena, a Telegraph je objavio da klub ima namjeru da već u januaru dovede nekoliko pojačanja.

Danas su se pojavile informacije da je Newcastle već u kontaktu s Manchester Unitedom jer su pokazali interes da već u januaru dovedu četvoricu igrača Crvenih đavola koji nisu zadovoljni statusom u ekipi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na toj listi nalaze se Donny van de Beek, Jesse Lingard, Anthony Martial i Eric Bailly na koje Ole Gunnar Solskjaer ne računa previše ove sezone.

Newcastle je odlučan da dovede ovu četvoricu igrača u svoje redove već na zimu i sigurno je da im novac uopšte neće biti problem. No, pitanje je da li će United pristati da pusti baš sve te igrače.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...ovi izgleda hoce da se bore za opstanak,a ne za vrh tabele cim ove invalide hoce da kupe.
9 7
Eno30
Koje gluposti pisete cuj niko te igrace nece pa ocigledno moras biti dobar retarder da tako nesto napises. Manchester da ih je stavio na transfer listu prodao bi ih odma. Ti igraci bi dobro pojacanje bili za Newcastl koji ce da se lagano pojacava, jer neke vece zvjezde sumljam da ce doci odmah za ekipu koja nece igrati ni ligu prvaka. A u Manchester dolazi Zidan, i vi svi koji mrzite Manchester lagano se napustite jer vi niste sportisti vi ste bolesnici retardirana koji su opsjednuti mrznjom. Ne moras voljeti neki klub voli svoj klub ali postu drugi klub postu velikane klubove koji imaju historiju
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi