6

Komentari (6)

Usrz
Wanda da dodje i preseli iz Pariza u kisni Newcastle? Pa vi ste ludi
King_Kenny
@Usrz ...pa ta ce za pare da se preseli i u Buca Potok ako treba...Icardi je zbog love i otisao u PSG jer ga je ona natjerala.
BaboBih
King_Kenny, zvani "minus" zna cak sta je Wanda i rekla Icardiju, inace njegovom dobrom drugu haha
denimen9
Napokon je neko odlučio u pravi klub da uloži... Gareth Bale i Keylor Navas i eto im titula hladno odmah iduce godine
King_Kenny
...i eto ih za 2 sezone u borbi za titulu...ovako su i Chelsea i Manchester City od fudbalskih patuljaka zahvaljujuci ubrizganim milijardama dosli u poziciju da se bore za titule u EPL i LP...prije nego su Abramovich i onaj seik sprcali milijarde na igrace,jedan Sunderland je imao duplo vise titula nego Chelsea i City zajedno...to dovoljno govori o kakvim plasticarima se radi...sada kada Newcastle pocne osvajati titule,ovi desetogodisnjaci ce poceti navijati za Newcastle,i za 10 godina ce govoriti kako je to klub velikan engleskog fudbala,kao sto to danas rade ovi navijaci Chelsea i Cityja.
Chupomoting
Isto kao sto je Liverpool i United imao para kad ni Chelsea ni City nisu pa se tad nije pricalo, a sad kad se ima sad se prica. Samo me zanima da je seik uzeo Liverpool kako bi onda reagovao? Da li bi napisao ubrizgava novac ili bi sutio? Fudbal je biznis i ljudi su to skontali a zasto ne bi zaradili? Zasto Liverpool ne trosi ? Zato sto imate gazde koji su u vise sportova pa ce jedne sezone dati u fudbal a u sljedece tri ce dati u bejzbol. I nemoj zaboraviti da je i Liverpool kao sto je i City cekao titulu 30 god.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.