Newcastle preuzima bogati vlasnik, pominju se velika trenerska imena, ali igrači ne daju Brucea!

Žele da aktuelni trener ostane na klupi

Newcastle preuzima bogati vlasnik, pominju se velika trenerska imena, ali igrači ne daju Brucea!

Fudbaleri Newcastle Uniteda žele da aktuelni trener Steve Bruce ostane na klupi, prenosi The Sun.

Podsjetimo, Svrake će uskoro dobiti novog vlanika - saudijskog princa Mohammeda bin Salmana a jedan od njegovih prvih poteza, prema pisanju engleskih medija, trebao bi biti dovođenje novog trenera.

Za sada se spominje kako bi to trebao biti Mauricio Pochettino, bivši trener Tottenhama, a osim njega u kombinacijama je i bivši strateg Juventusa Masimiliano Allegri.

Ipak, ako pitate fudbalere koji igraju za ovaj klub, njihov stav je jasan - žele ostanak Brucea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako prenosi pomenuti izvor, fudbaleri će tražiti od novog vlasnika da zadrži trenera jer imaju jako dobru saradnju s njim.

Ipak, tabela baš ne ide u prilog bivšem treneru Aston Ville i Birminghama jer je klub trenutno na 13. poziciji sa svega osam bodova više od opasne zone.

Top Komentari

hame
Cuj igraci ga ne daju, pa svi ce oni biti bivsi uskoro
9 0
Adnanos
Allegri je los trener. Moze proci u Juventusu i mozda u Bayernu i nigdje vise.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi