8

Komentari (8)

Austinpowers
doci ce neka ubleha poput mancinija
Adnanos
Allegri je los trener. Moze proci u Juventusu i mozda u Bayernu i nigdje vise.
miki30
A zašto misliš da bi prošo u Juvetu il Bayernu a ne recimo u Realu il Barci??
Adnanos
Zato sto su konkurencija jedni drugima. Bayern i Juve nemaju konkurenciju.
Jupp
@Adnanos to samo moze izjaviti neko ko prati fudbal zadnjih par godina.. Bayernov vjeciti konkurent je BVB, Schalke kao i trenutni RB Leipzig, da ne idem dublje.. vjerovatno ne znas da vecina klubova iz cvajte su harali bundesligom nekad..
Sto se tice Juventusa, Inter i Milan, dok su vicepravaci cesto bili Napoli, Roma.. Ali to je danasnja omladina, koja je pocela od 2010 aktivni pratiti fudbal i iznosi svoje stavove..

Dislajkovi govore o nivou tvog nogometnog znanja !
Adnanos
Tvoj komentar nema veze sa mojim. Kakva cvajta covjece. Ja navijam za Parmu jos od kad su Stoichkov i Brolin igrali za njih. Allegri je dobijo otkaz u Milanu zbog veoma losih rezultata i sto je gubio utakmice sto se ne gube. 2011 osvojio sa Milanom tada jakim Milanom dok je igrao Nesta, Silva, Zlatan da ne nabrajam. Da ga Juventus tada nije uzeo danas ga se niko nebi sjecao. Nemam ja sta djeci objasnjavat, vi znate sve. Kad se pokaze da Allegri vise nikad nece osvojiti nista i sta onda, nikom nista. Rekao sam jedino ako preuzme Bayern pa cak i Pariz osvojit ce nesto a inace nikad nista. A sad dislajkuj i misli sta zelis. Vidis tebi ta cetri dislajka ko nesto govore pa zato mora da je tako.
hame
Cuj igraci ga ne daju, pa svi ce oni biti bivsi uskoro
Adnanos
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.