Džaba vam novci moji sinovci: Navijači Newcastlea se hvataju za glavu zbog najavljenog pojačanja
Foto -EPA

Stiže Ighalo?

Džaba vam novci moji sinovci: Navijači Newcastlea se hvataju za glavu zbog najavljenog pojačanja

Midhat Šljivak

Najbogatiji tim svijeta Newcastle United ima dosta problema da pronađe adekvatna pojačanja.

Iako raspolažu zaista ogromnim sredstvima, Svrake nisu atraktivne najboljim fudbalerima svijeta, pa je klub sa St. James Parka prinuđen da se snalazi s igračima mnogo slabijeg kvaliteta.

Navijači ovog kluba hvataju se za glavu kada su čuli da bi novo pojačanje mogao biti iskusni nigerijski napadač Odion Ighalo.

Ovaj 32-godišnjak je trenutno je član Al Shababa u Saudijskoj Arabiji, ali iza sebe ima veliko iskustvo igranja u Engleskoj.

Prošle godine je kratko boravio u Manchester Unitedu, a ranije je nastupao i za Watford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, navijači Newcastlea nisu nimalo sretni što se 32-godišnjak povezuje s dolaskom u njihov tim i euforija zbog činjenice da su najbogatiji tim svijeta polako splamsava.

Očekivala su se velika imena na St. James Parku, ali na njih će očigledno morati da čekaju barem još određeni periodu.

Top Komentari

hake
Dobar napadač, igrao odlično u kratkom periodu u Unitedu. Ima iskustvo igranja u Engleskoj još i od prije. Druga stvar što su navijači Newcastle-a očekivali Haalanda, Mbappea i ostale likove pa nakon odbijenica Saudijskom smećarskom princu sad se moraju zadovoljiti sa ovakvim napadačima tipa Ighalo.
9 2
Miskee
Ighalo je top igrac.Bice super ako im dodje
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi