Newcastle sprema pakleni transfer: Žele zvijezdu Bayerna, stigao je pozitivan odgovor
FOTO: EPA

Uskoro šalju ponudu

Newcastle sprema pakleni transfer: Žele zvijezdu Bayerna, stigao je pozitivan odgovor

Haris Zilić

Newcastle sprema veliki transfer prenose vodeći svjetski mediji, a "pozvonili" su na vrata Bayerna.

Naime, Svrake u svojim redovima žele Niklasa Sulea (26) defanzivca Bavaraca, a ono što im ide na ruku je činjenica da i sam Sule želi da se oproba u engleskom fudbalu i ne bi imao ništa protiv da to bude Newcastle.

Pomenuti fudbaler ugovor sa Bavarcima ima do kraja ove sezone, a trenutna vrijednost mu je 35 miliona eura.

Januar je šansa da Bayern proba zaraditi na Suelu u protivnom u junu bi otišao kao slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Newcastle je već spremio teren i u narednim danima će poslati prvu ozbiljniju ponudu na adresu bavarskog tima.

Sule je standardan reprezentativac Njemačke za čiju selekciju je odigrao 37 nastupa, a u redove Bayerna došao je u julu 2017. godine nakon sjajnih igara u dresu Hoffenheima.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

salt_city
Nek je u prvom planu u kadru Lewa...
5 0
Dasler
Čisto sumnjam da bi Sule pristao na transfer, mislim realno, koji bi mogao biti motiv osim novca, nije da mu fali! Ovako je u top ekipi, redovno igra ligu prvaka, svake godine je u direktnoj konkurenciji za osvajanje iste, dok Newcastle-u tek treba da postane ozbiljan konkurent u svom prvenstvu, dosta neiskusan u CL itd. Dakle, šanse su realno, vrlo male za prelazak.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi