Nevjerovatan početak meča Newcastle - Tottenham: Ne, nije greška!

Kakav start Svraka

Nevjerovatan početak meča Newcastle - Tottenham: Ne, nije greška!

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 32. kola Premiershipa između Newcastlea i Tottenhama, a ovakvom početku utakmice se niko nije mogao niti nadati.

Naime, radi se o duelu dvije ekipe koje se bore za izlazak u Ligu prvaka, a očito je da je pobjednik riješen nakon samo devet minuta igre.

Ekipa Newcastlea je furiozno startala ovu utakmicu i za samo devet minuta postigli su tri gola, te tako imaju prednost od 3:0.

Igrači Tottenhama su u šoku i zaista je teško vjerovati da se mogu tako brzo vratiti u ovu utakmicu i do kraja izvući pozitivan rezultat.

Već u 2. minuti krenula je ludnica na ovoj utakmici. Murphy je pogodio za vodstvo Newcastlea i krenulo je slavlje domaćih igrača.

Samo četiri minute novi šok za goste iz Londona. Schar je upisao asistenciju, a gol za 2:0 postiže sjajni Joelinton.

Kao da to nije bilo dovoljno igrači Newcastlea nisu htjeli da stanu. U 9. minuti svoj drugi gol na utakmici postiže Murphy.

Nevjerovatno, ali Tottenham tako nakon samo devet minuta igre ima zaostatak od tri gola i vjerovatno će upisati poraz danas.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko se to desi, a vjerovatno hoce, Newcastle će biti na trećem mjestu sa 59 osvojenih bodova koliko ima i Manchester United.

Tottenham će se ovim porazom skoro pa sigurno oprostiti od borbe za izlazak u Ligu prvaka jer će imati dvije utakmice više i šest bodova manje od Newcastlea.

Top Komentari

Adnanos
Jednu utakmicu vise
0 0
zure28
5:0 hahahaah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi