Zvijezda Tottenhama nakon 22 minute ponižena, zatim izviždana od domaćih navijača

Bournemouth ostvario pobjedu u gostima

Zvijezda Tottenhama nakon 22 minute ponižena, zatim izviždana od domaćih navijača

Esmer Oštraković

Fudbaleri Tottenhama napravili su veoma negativno iznenađenje za svoje navijače u okviru 31. kola Premiershipa na domaćem terenu, jer su poraženi od Bournemoutha sa 3:2.

Krenulo je dobro za Tottenham koji je od 14. minute imao vodstvo do 1:0, a strijelac je nakon asistencije Perišića bio Son.

U 38. minuti Vina postiže gol i vraća stvari na početak, te se sa rezultatom 1:1 otišlo na odmor i očekivalo se da Tottenham do kraja utakmice ostvari pobjedu.

Ipak, odmah u 51. minuti Solanke postiže gol i to je bio prvi šok za navijače, ali i igrače Tottenhama jer su jurili zaostatak.

U 88. minuti Tottenham stiže do poravnanja, a strijelac je bio Danjuma, a u 95. minuti totalni šok za domaće navijače.

Ouattara je postigao gol za pobjedu Bournemoutha, a to je nešto što se niko danas nije nadao.

Oglasi

Užasan dan imao je defanzivac Tottenhama Sanchez koji je ušao u igru, te je zamijenjen nakon samo 22 minute provedene na terenu.

Sanchez je u 35. minuti ušao u igru umjesto povrijeđenog Clementa Lengleta. Međutim, gosti su imali vodstvo do 58. minute, kada je trener Cristian Stellini odlučio izvesti upravo ovog Kolumbijca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dok je Sanchez izlazio iz igre, cijeli stadion mu je zviždao, a to su naravno stvari koje nijedan fudbaler ne želi doživiti.

Njegovi navijači su mu tako priredili jako ružan trenutak, te mu je malo nedostajalo da krene plakati na klupi.

Top Komentari

AjmanMuj
Koji pehovi, Richarlison uz sve kad se pogleda stvarno ni nema sreće. Pet šansi za potpuni preokret, sve stopostotne i ništa, a onda primaju gol. Pih. A ovo za Sancheza, ne treba to momak ništa za zlo uzimati ili plakati kako piše u članku. Zvižduci su bili samo emocije navijača jer je ovu tekmu trebalo riješiti na pozitivan način. Svi su podbacili danas, a eto Sanchez se našao pod zvižducima obzirom na to sve da je i ušao i jako brzo izašao. Uglavnom momku puna podrška kao i ostatku ekipe. Još ništa nije gotovo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi