Na St James Parku počela nova era: Hiljade lažnih Arapa, na glavi palestinka, u ruci pivo...

Očekivane scene

Na St James Parku počela nova era: Hiljade lažnih Arapa, na glavi palestinka, u ruci pivo...

A. Čaušević

Newcastle United je prije nekoliko dana preuzeo arapski investicioni fond na čelu sa saudijskim princom Mohammedom Bin Salmanom. 

Popularne Svrake su svoj prvi meč od dolaska vlasnika igrale na St. James Parku, a protivnik je bila ekipa Tottenhama. 

Sasvim očekivano sve je u znaku novih vlasnika, a navijači slavnog engleskog kluba su se masovno prerušili u Arape. 

Scene sa populanom palestinkom na glavi te pivocm u ruci zaista djeluju urnebesno. 

Navijači su na stadion doputovali na razne načine, a neki su uspjeli nabaviti i jednodjelonom kostima Arapa koji jaše na kobili. 

Oglasi

Inače, susret za Newcstale je počeo na najbojlji mogući način jer je Wilson zabio glavom. Gol pogledajte ovdje. 

Hladan tuš je stigao u 18. minuti kada je lijep gol sa ivice kaznenog prostora zabio Ndombele. Njegov gol pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Potpuni preokret je uslijedio četiri minute kasnije kada Kane lobuje Darlowa za vodstvo Pijetlova. VAR je ustanovio da nije bilo ofsajda. Pogledajte ovdje.

Na kraju je susret sa pet golova završen pobjedom gostiju s 2:3. Newcastle je u zoni ispadanja te su već u januaru potrebna ulaganja za dovođenje pojačanja kako bi proljeće bilo mirno. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi