Kuknjava kao signal Newcastle Unitedu za kupovinu: Svrake dogovaraju najveći transfer do sada

Novac nije problem

Kuknjava kao signal Newcastle Unitedu za kupovinu: Svrake dogovaraju najveći transfer do sada

Admin Čaušević

Newcastle United će na ljeto sigurno pokušati dogovorit dovođenje nekog od najpopularnijih svjetskih igrača. 

Otkako je saudijski fond na čelu sa Mohamedom bin Salmanom stigao na St. James Parku lakše dišu. S nizom januarskih pojačanja riješene su brige oko opstanka.

Na ljeto će prema svemu sudeći Newcastle United realizovati svoj najveći transfer. Radi se o dovođenju Paula Pogbe, barem tako tvrdi The Sun.

Pogba se u utorak raskukao u francuskim medijim kako je jako nezadovoljan u Manchester Unitedu gdje je protračio svoje najbolje godine.

"Ove sezone je mrtvilo, nećemo ništa osvojiti. Bilo s Manchester Unitedom, bilo s nekim drugim klubom, želim trofeje."

"Zarđuješ novac i onda moraš uvijek biti sretan? Nije tako. U fudbalu to ne prolazi, nismo super junaci, već živa bića", rekao je Pogba.

Oglasi

"U Francuskoj je jednostavno, igram na svojoj poziciji, znam koja mi je uloga i imam povjerenje trenera i saigarča."

"Lako je osjetiti razliku u odnosu Manchester United je gdje teško biti konstantan jer često mijenjaš poziciju, ekipu, sistem i saigrače."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova kuknjava značila je signal Newcastle Unitedu da krene po 29-godišnjeg veznjaka pogotovo jer ga može dobiti potpuno besplatno.

Pogbi ugovor s Unitedom ističe na kraju sezone i za sada nema naznaka oko produženja saradnja. Silno ga želi još Juventus, ali teško da se Stara dama finansijski može takmičiti sa Svrakama.

Top Komentari

Paradoks
Ako žele sebi dobro, onda ne smiju kupovati tzv. zvijezde, pa da im se desi PSG. A ako vlasnik želi cirkus od kluba neka onda baca pare. Bayern i Juventus najbolje rade na planu scoutinga i dovođenja igrača,
4 0
irnes4
Ovako nesto ne treba njukaslu ,fino bi bilo dovoditi igrace ali manje zvucna imena kao trippier ,burn ,targett Pogba jeste dobar ,ali realno nije opravdao ocekivanja u mancesteru ,kako onda da opravda u njukaslu ,ili ce doci kao messi i nejmar u psg ,ruke u gace i tjt ,a milioni kapaju
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti