11

Komentari (11)

Jasminn
Drugim rijecima, mali nikad nece postati veliki, makar ne dok ja ne odem u penziju, a sad mi je tek 37
fudo.98
To je UEFA trebala uraditi davno, da bude makar malo finansijske ravnopravnosti i jednakosti...
dedizator
Hoće li oduzimati Čelziju i Sitiju titule ili kažnjavati
user1614932756
Ne laprdaj chelzi ima akademiju mladi igraca jacu od svih klubova skupa ne trabunjaj ljudi svake god prodaju vise no sto potrose
bhodzic
Sad se Chelsea lafo buni a da im nije bilo Romana, sad bi u Leage One igrali značajnu ulogu
dedizator
Dundonja, Čelzi je bio "samo" G. Zola - Njukastl je bio Alan Shearer. Ostalo je prašina. Identičan preslikan primjer tada evo i sada. Dva srednjerangirana tima. Tako će se Siti smatrati ikonom britanskog nogometa ovima kojima je historija max 20 godina nazad. I da, čelzi je prvi počeo.
ako1986
Nista to ne znaci naci ce gazde ko ce biti sponzor kluba i bice bogato nagradjen za to ha ya...samo je malo odgodio upumpavanje para.
Klackalica
Hahaha udruzili se premierligaske "poštenjačine". Tek sad želim da ovo uspije
denimen9
Buranija tim jednom, buranija tim uvijek, baš kao PSG.
user1614932756
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.