Svi se hvataju za glavu zbog promašaja Aleksandra Mitrovića

Dešava se

Svi se hvataju za glavu zbog promašaja Aleksandra Mitrovića

Midhat Šljivak

Damac i Al Hilal trenutno igraju meč 7. kola prvenstva Saudijske Arabije. Za sada je meč obilježio nevjerovatan promašaj srpskog napadača Aleksandra Mitrovića.

Aleksandar Mitrović poznat je kao zaista čudesan strijelac. Godinama je to potvrđivao u timovima gdje je igrao, a odlično je krenuo i u dresu Al Hilala.

Međutim, danas je na meču s Damacom imao nestvaran promašaj o kojem će se pričati jer mu se ovakve stvari ne dešavaju često.

Nakon fenomenalne akcije Mitrović je dobio loptu s lijeve strane, samo je trebao da je s nekoliko metara pošalje u mrežu, no u tome nije uspio.

Oglasi

Loptu je srpski napadač poslao pored gola. Apsolutno svi su se uhvatili za glavu u nevjerici šta je uspio promašiti ovaj sjajni napadač.

Pogledajte ovaj zaista nevjerovatan promašaj napadača iz Srbije.

Mitrović je u četiri odigrana susreta za Al Hilal u prvenstvu Saudijske Arabije postigao pet pogodaka i upisao je jednu asistenciju.

Top Komentari

ljoze_ono_na
neki se hvataju i za donju glavu jer ih boli ista za mitrovica
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi