Slavnom fudbaleru život je sodoma i gomora: Dok mu žena čeka porod, on se "časti" sa dvije dame...

Slovi za najvećeg razvratnika u fudbalu

Slavnom fudbaleru život je sodoma i gomora: Dok mu žena čeka porod, on se "časti" sa dvije dame...

Admin Čaušević
Teme:

Na terenu je izrazito bahat i prepotentan, a izgleda da ništa nije drugačiji ni van terena pošto slovi za najvećeg razvratnika u moderom fudbalu. Iako će ubrzo po drugi put postati otac, svoje životne navike izgleda nema namjeru mijenjati. 

Ako se za nekog fudbalera može reći da mu je život "sodoma i gomora" to je definitivno Neymar Junior koji je ovog ljeta prešao iz PSG-a u Al Hilal.

U ponedjeljak navečer Al Hilal je igrao meč azijske Lige prvaka, u susretu protiv ekipe Navbahora iz Uzbekistana brazilski superstar je bio među najlošijim na terenu.

Koliko je bahat i prepotentan pokazao je u drugom poluvremenu kada je napucao protivnika dok je on ležao na terenu. 

Oglasi

Međutim, to je ništa šta je uradio nešto ranije pošto je na vidjelo isplivao snimak kojeg Neymar sigurno nije želio vidjeti.

bruna odbrojava dane do poroda

Fudbaler koji je već napunio 31 godinu prije nekoliko dana doputovao je Španiju kako bi uživao u u ludim provodima sa nekoliko svojih prijatelja, ali i dvije djevojke s kojima je bio posebno druželjubiv.

Snimak se pojavio na društvenim mrežama i to je ono što definitivno ne ide u prilog Neymaru pogotovo zbog njegove veze sa Brunom Biancardi.

Biancardi je s Neymarom stigla u Saudijsku Arabiju prilikom transfera u Al Hilal i treba se poroditi za manje od mjesec dana, ali izgleda da to planetano popularnog fudbalera uopšte previše ne zanima.

Još uvijek nije poznato da li su u vezi, međutim Neymar se ponaša kao da je samac. Nakon što završio reprezentativne pauze umjesto kod majke svog budućeg djeteta, Brazilac je otišao u Španiju u provod.

Neymar i Biancardi su do sada imali mnogo uspona i padova u svojoj dugogodišnjoj vezi, a sluteći po Neymarovom načinu života tako će biti i dalje...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi