Katarani pišu da je dogovor postignut

Neymar se u nevjerovatnom poslu vraća u Barcelonu

11

Komentari (11)

Madridista
I jesu jedno za drugo. Propali igrač za propale prevarante.
faris1982
Hej moj sine nisi ti ni svjestan kakav je to igrač nego mi smo vazda najpametniji, najviše pametujemo a najviše se svugdje, kako i reprezentativno tako i na klupskom nivou...Šuti bolje ti je a također i nama zajedno s tobom..
Benz
Evo ga ovaj bolesnik.. pa jbt da te Laporta pravio ne bi bio takav ludak
faris1982
Evo ja bolesnik ha a ovaj tvoj kolega od 19 godina sudi kakav je Neymar igrač, de malo Bošnjaci spustite se na zemlju, letite previše.... (I da evo ovako da sumiramo ko je bolesnik, članak o Barceloni 3 štakora tu:ovaj gore, Ajah i ti, i šta misliš ko je veći bolesnik? Vi što komentarišete klub za koji ne navijate ili ja za koji navijam tačnije simpatišem bolesniče..) Vidim baš si onako inteligentan, bistar ko Dunav..
user1676286668
Jedino si ti bolesnika ovdje...
faris1982
Pa jesam jerane, jesam čim se sa međedima raspravljam, jesam 100 % si u pravu, ja jedini ovdje se svađam sa "navijačima" Reala, ko vi objektivni nešto, pametni komentarišete Barcu u stvari ja znam od ranije da svi, evo upravo ovi koji ste se skupili na ovaj članak i još par vjerni pratioci Barselone na svakoj objavi, a to što vi nekakve Joselue dovodite to si igračine A klase jbt...
milozadrago
Farise brate ne raspravljaj sa maloumnim i iskompleksiranim osobama. Daba njima 14 titula lige prvaka kad imaju veliki kopmpleks zvani Barcelona. Nek pisu sta hoce ko ih j.e....
Kakav će ovo biti promašaj uefalone , ima dečko da im raz**** sistem ..jedva čekam da potpiše
faris1982
Zašto molim lijepo da im raz**** sistem??? Radi 30% plate???
Radi igre idiote , **** te plata , pare , dečko je maskota na terenu
faris1982
majmune tu sam te čako, jesi li ti zdrav?? Jesi li ti ikad njega gledo kako igra (samo nemoj srat jesam gledo padavičara)...Kad budeš znao kakve taj lik sposobnosti ima s loptom onda ćemo dalje pričat maskoto..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.