6

Komentari (6)

Mele
Dajte mu bonus da ne piski po terenu, hebali vi sebi sve po spisku, narod gladan ovi u haljinana se sepure kao da je cjeli svijet njihov. Ne znam sto im Bog naftu dade, ,oni vodu ni naftu ne treba da imaju, to je gamad od seika i nekakvih diktatora i vladara.
Maestro
Mogu oni njemu dati i naftnu kompaniju cijelu a trogej lige prvaka koji je najvredniji još uvijek nemaju...
Messimagic
user1629056604
Jes to neki problem Pa ja bi to radio vrlo rado za hiljadu € mjesecno Hvalio toliko da bi klub plačao duplo da prestanem
Jasminn
@user1629056604 pa sto nisi? De sad ono iskreno, nije sala. Zasto nisi postao sportas? Bilo kakav. Nogomet, kosarka, rukomet, odbojka...ama snooker? Pa sad uzimao pare.
Pola tih sportasa sto sad gledas na tvu nista vise nije talentovano od tebe, samo su ljudi trenirali.
Daj mi minus to me najmanje muci al de mi molim te prvo iskreno odgovori.
Jasminn
@jasminn molim te nemoj se ljutiti, ne mislim nista lose prema tebi licno. Samo komentara zasto on toliko a ja ovoliko, zasto on toliko a mi nemamo sta da jedemo procitao milion. A ljenijeg naroda na svijetu nema. A sve nam je krivo. Krenes od one standardne price "vlast nam ne valja", onda istu tu osobu pitas a jesi glasao da skinemo tu vlast kaze nisam, nije to za mene. Pa sta se zalis? Onda ona prica mi trebamo ovo ovako, mi trebamo onako. Kazes mu hajmo ja i ti to. Opet isto a jojjj nemoj mene. Isto tako i za nogometase. Oni zaradjuju ovoliko. Ok pa sto ti nisi. Moras biti Mesi? Moras biti Neymar? Ne moras. Budi rezerva u drugoj ligi njemacke i vjeruj mi zaradit ces makar milion za 10 godina. Al treba trcati, treba trenirati. Ne moras ni to. Sto nisi uhvatio se knjige pa zavrsio za doktora. Uzmes 2000 u bolnici, poslije podne malo privatno i kralj. Al treba sjesti i uciti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.