Utučeni Neymar objavljuje dokaze na Instagramu: "Sve je apsolutna laž"
Foto - EPA

Teško mu pali natpisi

Utučeni Neymar objavljuje dokaze na Instagramu: "Sve je apsolutna laž"

M. Šljivak

Brojni evropski mediji objavili su danas informaciju kako je u svlačionici PSG-a nakon poraza od Real Madrida (3:1) došlo do fizičkog sukoba između Neymara i Gianluigija Donnarumme.

Saigrače su, po pisanjima iz Španije, razdvajali saigrači, a nakon svega oglasio se Neymar koji je istakao veliko razočaranje onim što se piše.

Javno je podijelio prepisku s Donnarummom i Brazilac je istakao:

"Apsolutna laž. Nismo se potukli nakon utakmice", napisao je Neymar na Instagramu.

U poruci koju je Donnarumma poslao Neymaru stoji:

Oglasi

"Žao mi je zbog jučer. Ova vijest je neprihvatljiva", a Neymar mu odgovara:

"Smiri se. Ovo se događa u fudbalu. Ekipa smo i držimo se skupa. Još si mlad i osvojit ćeš trofeje. Idemo dalje", poruka je Neymara.

"Tom klaunu odmah treba uručiti otkaz, odavno više nije fudbaler"

Brazilska zvijezda Neymar našao se na žestokom udaru francuskog novinara Daniela Riola.

Nakon što je PSG uspio izgubiti meč osmine finala Lige prvaka od Reala u Madridu s 3:1 i ispasti iz takmičenja, francuski mediji su bijesni, posebno novinari koji navijaju za PSG.

Među njima je i Daniel Riolo koji za ispadanje smatra odgovornim Neymara, kojeg je u gostovanju na RMC-u izvrijeđao, te je zatražio od PSG-a da ga otpusti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Neymar je klaun. Odmah mora biti otpušten jer on više nije fudbaler", počeo je priču Riola i nastavlja:

"Umjesto na fudbalski teren trebao bi otići na modnu pistu. U julu je Svjetsko prvenstvo u pokeru, povest ću ga sa sobom jer je jedino u tome dobar", rekao je Riolo.

Top Komentari

Adoii97
Zasto bi se tukli, milioni ce njima opet lec, nemaju hemije nimalo u ekipi, sve je to nakrcano nekim zvijezdama, Mesii citavo vrijeme hodao po terenu.
2 0
Krosteutegurovic
Može in i u glumce.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi