Neymar je toliko ljut da priznaje da bi mogao da promijeni sport

Sarkastični Brazilac

Neymar je toliko ljut da priznaje da bi mogao da promijeni sport

E. Škorić

Brazilski napadač Neymar još jednom je iskazao nezadovoljstvo zbog FIFA-ine odluke da ne uvrsti ni njega, a ni njegove saigrače među igrače koji su dobili priznanja u 2020. godini.

Neymar je, prošle sedmice kada se znalo da će u užoj konkurenciji za nagradu The Best biti Robert Lewandowski, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, sarkastično napisao da će promijeniti sport. Valjda aludirajući na to da niko ne vidi njegove nogometne kvalitete.

Sada je ponovo nešto slično napisao, nakon što je vidio FIFA-in tim godine u kojem nije bilo mjesta ni za jednog od igrača PSG-a, iako su Parižani igrali finale Lige prvaka.

"PSG se bavi drugim sportom", napisao je sarkastičnim tonom Neymar, koji prosto ne prihvata činjenicu da su osporavani i on i njegovi saigrači poput Kyliana Mbappea...

Definitivno imaju kvalitet, ali pianje je da li su dovoljno dobri za najveće domete i nagrade koje FIFA svake godine dodjeljuje najboljima. Dodajmo da je Lewandowski izabran za igrača godine, a Jurgen Klopp pomalo neočekivano za trenera godine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

FIFA-in najbolji tim u 2020. godini možete vidjeti OVDJE

Top Komentari

gallardo.la
"PSG se bavi drugim sportom", napisao je sarkastičnim tonom Neymar. A pogledajte naslov
4 0
nedoni46
Ako se realno sagleda prosla sezona, Ronaldo i Messi su tu jer su imena, a trebali su biti Neymar i Mbappe.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije