7

Komentari (7)

Chico
Pa trebao bi razmisliti o promjeni sporta seoska varalice. Imas 30 godina, nisi uspio ostvariti ni 2 posto onog sto su ti predvidjali. Propao si. Ostalo ti je ovako da lijecis frustracije. Ne mozes u istu recenicu s Messijem i Ronaldom.
NKZ1922
realno_govoreci
Trener Bajerna nije trener godine uprkos tome što je sve osvojio sto se osvojiti može ali ipak FiFA zna zašto. Manuel Neuer najbolji golman ali nije u idealnih 11 ali ipak FIFA zna zašto. Zašto se ljudi čude bilo čemu od FIFE,tu je logika davno prestala
nedoni46
Ako se realno sagleda prosla sezona, Ronaldo i Messi su tu jer su imena, a trebali su biti Neymar i Mbappe.
Probisvjet
Pa mogao bi ono cetkanje na ledu i bacanje sahana probati. Moja kona, inace mete stubiste, haustor od zgrade, pitala me kako se ukljucuje u to. Kaze sto ne bi na olimpijadu u Japan.
snupi
Mogao bi u glumce.
gallardo.la
"PSG se bavi drugim sportom", napisao je sarkastičnim tonom Neymar. A pogledajte naslov
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.