Bomba iz Turske: Neymar pregovara sa Galatasarayom!

Tvrde turski mediji

Bomba iz Turske: Neymar pregovara sa Galatasarayom!

Esmer Oštraković

Svima je jasno da uprava Galatasaraya ima jako dobre odnose sa čelnicima PSG-a, a to najbolje pokazuju transferi Icardija i Paredesa.

Sada su čelnici tima iz Turske odlučili da sanjaju još više, te žele da u svoje redove dovedu ni manje ni više nego Neymara.

Tako je uprava Galatasaraya obećala da će uraditi sve što je u njihovoj mogućnosti da ovog ljeta u svoj klub dovedu Brazilca.

Cilj uprave ovog kluba je da u naredne dvije godine osvoji neki od evropskih trofeja, a ne kriju želju da žele da to bude Liga prvaka.

Iako malo ko vjeruje da je ovo nemoguće, turski mediji tvrde da je već održan prvi sastanak između predstavnika Galatasaraya i Neymara.

Navodno je sve prošlo u sjajnoj atmosferi, a sam Brazilac bio je jako zadovoljan onim što je čuo od čelnika tima iz Turske.

Oglasi

Osim toga Turski mediji tvrde da su odmah kontaktirali čelnike Galatasaraya za komentar oko svega, a sve što su dobili bio je "smiješak".

Ipak, pozitivno je i to što niko nije porekao navodne pregovore, ali ostaje da vidimo šta će se dešavati u nastavku ovog mjeseca.

Turski mediji tvrde i to da uprava Galatasaray neće stati na dovođenju Neymara, nego žele da privuku još neke velike zvijezde ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tako bi ime još jednog velikog pojačanja kojeg cilja uprava ovog kluba trebalo biti otkriveno sutra.

Uprava Galatasaraya je jednostavno opsjednuta velikim imenima kao što je Neymar, te je navodno samo pitanje vremena kada će početi dovoditi tako velika pojačanja.

Top Komentari

SamoZrinjski
Ovo je u rangu Sarajeva i plaćanja sa.ba za članke
0 0
faris1982
Hahahahah pa mene zanima da li ovi novinari pričaju jedni s drugima??? Pa pročitali kako se zove ovaj novinar današnji člnaak o Neymaru, čas ga povezujete malo vamo malo tamo, odlučite se više gdje će te ga, nemojte čovjeka vucat tam-vam.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi