Neymar je plakao nakon što je saznao da ostaje u PSG-u
Neymaru je teško palo kada je saznao da ipak ne ide u Barcelonu

Brazilac se nije vratio na Camp Nou

Neymar je plakao nakon što je saznao da ostaje u PSG-u

S. Pašalić

Neymar je ovog ljeta očajnički želio napustiti PSG.

Brazilac je došao u sukob sa čelnim ljudim kluba nakon čega je Barcelona pokušala da ga vrati na Camp Nou, a i Real Madrid je bio zainteresovan da ga dovede.

Katalonci su održali nekoliko sastanaka sa Parižanima, ali nikako nisu uspjeli postići dogovor, a nakon što je prelazni rok završio u ponedjeljak, jasno je bilo da Neymar ipak ostaje u Parizu.

Čini se da je Brazilcu teško palo to što će ostati u PSG-u pa je prema izvještajima briznuo u plač nakon što je to saznao.

U španskoj televizijskoj emisiji 'El Chiringuito' je otkriveno da je su Neymara u subotu navečer nazvali predstavnici Barcelone kako bi ga informisali da su uradili sve što su mogli, ali da nisu uspjeli, a njemu je to teško palo pa je zaplakao i bio je bijesan na PSG.

Neki mediji su pisali kako Barcelona nikad nije bila ozbiljna u svojim nastojanjima da dovede Neymara jer ni u jednom trenutku nije imala spreman novac za njegov transfer.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

VelaHavle
Neka g.ovno jedno, kad si odlazio nisi cmizdrio.. rijetko antipatican igrac
12 3
tuzlaak
Ovaj lik samo plače...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi