Mhoni Vidente tvrdi: Cristiano Ronaldo je biseksualac, voli i muškarce, ove godine će...
Najkontroverznija predviđanja vidovnjaka o Leu Messiju, Cristianu Ronaldu i Neymaru...

Pošteđeni nisu ni Messi ni Neymar

Mhoni Vidente tvrdi: Cristiano Ronaldo je biseksualac, voli i muškarce, ove godine će...

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i Neymar dugo su, a naročito prva dvojica navedenih, bili među tri najbolja fudbalera svijeta. Stoga, jasno je da su i među najpopularnijima. Nekada im to ne donosi samo lijepe stvari, kao što je sada slučaj.

Mhoni Vidente je privukla veliku pažnju u svijetu tarota. Zahvaljujući nekoliko uspješnih predviđanja stekla je određenu reputaciju.

Sada je svoju pažnju usmjerila na svijet fudbala. Donijela je neka šokantna predviđanja za 2024. godinu, a koja su vezana za Cristiana Ronalda, Lionela Messija i Neymara.

Mhoni Vidente na Instagramu ima 1,7 miliona pratioca. 

Najkontroverznije predviđanje i ono najmanje ostvarivo sigurno se tiče Cristiana Ronalda. Vidente tvrdi da je on biseksualac.

"On će ove godine izaći iz ormara. On je muškarac koji je biseksualac, voli žene i muškarce, ali želi, sada kada je Georgina trudna, želi da kaže svima", kazala je ona.

Lionel Messi se razvodi, Neymar u čudnoj vezi 

"Pismo El Carruajea nam govori da dolaze promjene u stvarima show-biznisa. Messi će se razvesti, Neymar će objelodaniti da je uspostavio odnose s brazilskim transseksualcem, što će biti veoma važno u njegovoj zemlji", kazala je o južnoameričkom dvojcu. 

Oglasi

Inače, Vidente je prvog januara dospjela u centar pažnje. Tog dana se u Japanu dogodio zemljotres jačine 7,6 stepeni po Rihterovoj skali.

Odmah su se svi pozvali na njeno predviđanje koje je dala 29. decembra 2023. godine. "Ovo je godina zemljotresa", rekla je Vidente na YouTubeu i dodala: "Ovo je godina klimatskih promjena, godina potpunog kretanja Zemlje."

Ko je ustvari Mhoni Vidente?

Dijete je iz miješanog braka. Majka joj je Kubanka, a otac Meksikanac. Ona je rođena 21. marta 1977. godine.

Zanimljiva stvar je da je rođena kao muškarac. Pravo ime joj je bilo Rafael Martinez de Leon.

Međutim, u odrasloj dobi odlučio je postati žena. Prošao je tri operacije i postigao svoj cilj, dijelom.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Kera spaka od človeka je pa tale gravž?
1 0
Ecosport
Znamo svi da je Penaldo bisexualac, on ponosno nosi nadimak Gaynaldo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi