Neymar se vraća u Barcelonu?
FOTO: EPA

Laporta ima plan

Neymar se vraća u Barcelonu?

H. Zilić

Barcelona je u rezultatskoj krizi, ne pruža igre na kakve su navijači navikli, ali bez obzira na navedeno Ronald Koeman je dobio podršku predsjednika Laporte.

Laporta je najavio i promjene na ljeto, a kako ugledna "Marca" prenosi, već je krenuo u razgovore sa Neymarom oko mogućeg povratka na Camp Nou.

Dolazak Messija, napravio je "gužvu" u napadu PSG-a, gdje su još Mbappe, Neymar, tri zvijezde su i teret na platnom spisku bez obizra koliko je moćna kasa Prinčeva.

Laporta je izjavio da je Neymar raspoložen za dalje i konkretnije razgovore i da ne krije želju da se vrati u klub koji je napustio 2017. godine.

Sve ovo je na dugom štapu i u Barceloni moraju dobro razmisliti kakav će potez povući, gledajući i trenutnu finasijsku kosntrukciju koja nije baš bajna u katalonskom gigantu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trentuno je podmlađivanje ekipe, ali svjesni su svi u klubu da i ti mladi momci pored sebe moraju imati nekoliko iskusnih igrača i neku zvijezdu, a Laporta smatra da bi povratak Neymara bio pola odrađenog posla.

Ipak, cijela priča je na velikom oprezu jer Brazilac sa PSG-om ima važeći ugovor do 2025. godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dasler
Ma dajte ba više sa ovim glupostima, pa ni djeca ovo ne vjeruju..
9 0
anga
Messi i neymar ko sipka i bubanj... jedva doceko da budu opet zajedno u ekipi, i sad lafo raspolozen da ide... glupost. Zanimaju me samo odakle su ovi izvori informacija
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi