Manchester City spreman pustiti Sterlinga u Barcelonu, ali uz jedan poseban uslov

Da li će Katalonci pristati?

Manchester City spreman pustiti Sterlinga u Barcelonu, ali uz jedan poseban uslov

E. Čaušević

Iako se Barcelona nalazi u finansijskoj krizi očekuje se da bi katalonski klub trebao dovesti nekoliko pojačanja ovog januara.

Barcelona nije na najbolji način počela novu sezonu, a navijači su itekako nezadovoljni trenutnim rezultatima.

Na udaru se najviše našao Ronald Koeman za kojeg navijači traže otkaz, ali je Joan Laporta odlučio pružiti podršku nizozemskom stručnjaku jer je jasno da ne mogu sebi priuštiti sada da mu uruče otkaz.

Zbog toga je Laporta poručio da će klub već u januaru pokušati dovesti nekoliko zvučnih pojačanja koja su čini se itekako potrebna Barceloni.

S Barcelonom se u posljednje vrijeme najviše povezuje Raheem Sterling koji u Manchester Cityju nema minutažu kao prošle sezone nakon što je u klub stigao Jack Grealish.

Barca je pokazala veliki interes za Sterlinga i kako stvari stoje City je spreman da ga pusti, ali uz jedan poseban uslov.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, iz Cityja su poručili da Sterling može ići u Barcelonu samo u slučaju da katalonski klub u suprotnom pravcu pošalje Ousmanea Dembelea koji se trenutno oporavlja od povrede.

Dembele je prije četiri godine stigao u Barcu kao veliko pojačanje, ali nije opravdao očekivanja zbog učestalih problema s povredama. Zbog toga mnogi smatraju da neće biti iznenađenje ukoliko Barcelona pristane na ovu ponudu Građana.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

davide.azzurri
Ovo bi bio odlican posao za Barcu
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi