Neymar vjeruje da će sa Messijem ponoviti uspjeh iz Barcelone
FOTO - EPA

Želi Ligu prvaka

Neymar vjeruje da će sa Messijem ponoviti uspjeh iz Barcelone

A. Beganović

Iako je u prošloj sezoni imao najskuplju ekipu u prvenstvu PSG nije uspio osvojiti titulu prvaka, a nisu Neymar i društvo ništa ozbiljnije napravili ni u Ligi prvaka.

Ipak, neuspjesi iz prošle sezone nisu obeshrabrili bogate vlasnike kluba, zapravo čini se da su im dali dodatni vjetar u leđa, pa su u ljetnom prelaznom roku angažovali jednog od najboljih fudbalera svih vremena Lionela Messija.

Cilj je vratiti titulu prvaka Francuske na Park Prinčeva, ali i konačno osvojiti Ligu prvaka. Neće im biti lako, a brazilski reprezentativac Neymar vjeruje da on i Messi mogu ponoviti ono što su napravili u Barceloni kada su osvojili pehar namijenjen najboljoj ekipi Starog kontinenta.

"Nadam se da ćemo sa Messijem ponoviti ono što smo napravili u Barceloni. U PSG sam došao 2017. sa namjerom da osvojimo Ligu prvaka. Mislim da sada imamo bolju ekipu sa boljim igračima", rekao je Neymar i dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Individualni talent igrača ne treba komentarisati. Moramo se prilagoditi i kada to postignemo, postat ćemo moćna ekipa", dodao je Neymar.

Podsjetimo, nakon tri odigrana kola Grupe A Lige prvaka PSG se nalazi na vodećem mjestu tabele sa seam osvojenih bodova. Bod manje ima Manchester City, a tri manje Club Brugge. Bez bodova je RB Leipzig s kojim se PSG sastaje u 4. kolu.

Top Komentari

Ocelot
Ako ne uspijete trebat ce vam nesto vise od šeika i dobrog trenera
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi